Heinz

Van plexiglas platen tussen de barkrukken tot cubicles, zoals we ze uit Amerikaanse kantoren kennen. Designers buigen zich massaal over de vraag hoe de horeca er in de 1,5 metermaatschappij uit moet zien. Lees...
‘t Dijkhuis Bathmen

‘t Dijkhuis Bathmen

‘t DIJKHUIS BATHMEN “t Dijkhuis in Bathmen kwam medio 2024 op mijn pad, met als vraag: wij gaan een algemene ruimte bouwen in onze nieuwe ruimtes van het verzorging tehuis. Het uitgangspunt was “weg van het zorgstigma” een warme moderne ruimte...
Erasmus Rotterdam

Erasmus Rotterdam

Cafe restaurant Erasmus, Rotterdam Twee gevestigde horeca ondernemers Chris de Pagter en Aren Reijngoud beide uit Rotterdam kregen medio 2023 de kans om een bestaande horeca zaak aan de Coolsingel over te nemen. Aanvankelijk was het plan om alles zoveel mogelijk te...
Prisma Biezenmortel

Prisma Biezenmortel

Lokaal 12 Prisma landgoed Asissie, Albron Zorggroep Prisma beheert een prachtig landgoed met monumentale gebouwen, een dorp op zichzelf in Biezenmortel. Bij de restaureren en revitaliseren van de bestaande voormalige school en gymnastiek ruimte is gekozen om daar een...
Caroussel

Caroussel

Carrousel Niet de grootste, niet het meest spraakmakend, wel de meest passie volle. Op een zeer beperkt aantal vierkante meters weet Jan Willemen al jarenlang een groot rendement te halen uit zijn onderneming, een hartelijke zaak voor en door Tilburgers. Om die passie...