Over Maarten Wijnen

Maarten is een veelzijdige ontwerper die door zijn nieuwsgierigheid en lange voelsprieten en het altijd “aanstaan” overloopt van ideeën en voorstellen. Zijn vermogen om zaken snel met schets te verbeelden zorgt er voor dat de gedachtestroom ook te volgen is voor zijn opdrachtgevers.

Hij zoekt het randje op, maar blijft met beide benen op de grond als het gaat om investeringen en haalbaarheid van de gevraagde output. Merken, merkbeleving, identiteit, doelgroepen en een stuk analyse van de bezoekers van de te ontwerpen ruimtes zorgen er voor dat de juiste mensen zich thuis voelen in de zaken die hij bedenkt. Met als achtergrond de gedachten wereld van Bourdieu, en de passie voor het delen van ideeën en geven van uitleg is Maarten de ideale ontwerper voor het spannende en interessante vakgebied van hospitality.

Van tapzuil tot Restaurant, van rollende buitenbar tot het ontrafelen van de guest journey, Maarten is altijd op zoek naar de touch points waar jij als ondernemer de gast kan raken. Herinneringen maken, en herinneringen delen!