Fig

Fig

FIG Health and body. Ondernemer Daan Smelzer zag een kans in de toenemende interesse in de wereld voor verantwoord en gezond eten in combinatie met bewegen. Hij wilde graag deze twee dingen combineren, en vroeg Maarten mee te denken over de nieuwe ruimte. Hoe...
Beum

Beum

Beum Amarant, een zorg instelling in Tilburg heeft naast zorg voor de bewoners ook oog voor het welzijn van de cliënten. Ze kiezen graag voor locaties met een verleden of een verhaal. Zo ook de nieuwe leer werk plek In Dorst, een voormalig Staatsbosbeheer schuur met...
Houben

Houben

Houben worstenbrood Wa? Of ge worstenbrood lust.Is al jaren de strijdkreet van Bart Houben met zijn Houben worstenbrood. Een traditioneel Brabants broodje, geen saucijzenbroodje of broodje worst van de Hema, echt Brabants. Houben geeft daar met eigen receptuur en...
Het Paard café

Het Paard café

Het Paard café Het iconische Paard café was ernstig toe aan vernieuwing, en in samenwerking met Grolsch (Kornuit) Werd een aanzet gemaakt voor de nieuwe vorm en stijl. Het nieuwe biermerk en de stoere uitstraling vroeg om een andere identiteit van de hele ruimte. Op...
De Beloning

De Beloning

De Beloning Het was al een beloning op zich te mogen werken voor borrel en bite café de Beloning in Duiven. Warm, transparant uitnodigend en laagdrempelig. Geen restaurant, geen café, maar iets ertussenin, een plaats waar gasten aan het eind van de dag naar toe gaan...