Inspiratie tours, de wegwijzers

Inspireren, ontdekken en onderzoeken. Sinds 2014 is Maarten elk jaar te vinden op de Dutch Design Week, waar hij als Designer/guide stakeholders en gasten rondleidt die voor de Dutch design foundation van belang zijn: Burgemeester Stekelenburg, De minister van OCW van Engelshoven, delegaties uit China, Frankrijk, Duitsland en ook Nederlandse bedrijven sluiten graag aan om te ontdekken wat design en design thinking kan betekenen voor hun organisatie.

 De nieuwsgierigheid van Maarten naar de wereld om zich heen heeft geleid tot veel bezoek aan steden, rondkijken, proeven, opdoen van ervaringen, gesprekken met mensen…

Buiten de deur doe je indrukken op die je veranderen en aan het denken zetten. Weg van de zaak ben je alert en open. Die blik op de wereld wil hij graag met je delen.

Naast de DDW organiseert Maarten sinds 2022 inspiratie tours met Daan Smelzer. Tours met als focus trends en ontwikkelingen binnen de horeca, gerelateerd aan de locatie en bezoekers. Tours naar Antwerpen, Utrecht, Eindhoven, Berlijn onder de naam: “de wegwijzers”

Maar inspiratie alleen is niet genoeg. Tijdens de tour nemen ze tijd voor een barnstorm sessie: kun je het vandaag geleerde toepassen, hoe kunnen we je daarin helpen? 

De Wegwijzers zijn sterk verbonden met Food Inspiration, en de food Inspiration Pioneers.

Categorie: Inspiratie – tours 

Opdrachtgever: Divers

Plaats: Antwerpen, Berlijn, Kopenhagen, London, Praag, Budapest, Kopenhagen