Holy moly

Holy moly

Holy Moly Midden in de pandemie komt een groep ondernemers bij elkaar en ziet kansen. Kunnen we met de gegeven tijd die we nu hebben leven blazen in een leegstand pand met horeca bestemming? Samen met de groep hebben we diverse sessie ontwerp sessies gehouden waarin...
Houben worstenbrood

Houben worstenbrood

Houben Wa? Of je worstenbrood lust. Dat s al jaren de strijdkreet van Bart Houben met zijn Brabants worstenbrood. Houben geeft daar met eigen receptuur en ontwikkelen van nieuwe varianten invulling aan. Eigenwijs, grappig, verassend en een beetje ondeugend. Als die...
Jaarbeurs

Jaarbeurs

Jaarbeurs De Jaarbeurs horeca in het Beatrix gebouw was toe aan verbetering.  Er werd gekozen voor een nieuw concept;Zeyn. Je bent er, je gaat er heen, je kan er Zeyn, je mag er Zeyn. In die zaak breed ruimte voor ontmoeten en werken, hoog en laag zitten, een grote...
Linde Reek

Linde Reek

Linde Reek Een jong ondernemer stel in de kerngemeente Reek kreeg de kans een voormalig horeca bedrijf, een typisch  “dorp café met zaal” om te vormen tot een eigentijds en eigen dorps trefpunt van Reek. Met een beperkt budget en heel veel inventiviteit wisten de twee...
Lokaal 12 Prisma landpark asissie – Albron

Lokaal 12 Prisma landpark asissie – Albron

Park Asissie, lokaal 12 Prisma Zorggroep Prisma beheert een historisch voormalig katholiek wooncentrum, een dorp op zichzelf in Biezenmortel. Bij de restaureren en revitaliseren van de bestaande voormalige school en gymnastiek ruimte is gekozen om daar een ontmoeting...